تقسیم بندی مواد مختلف غذایی برحسب Glycemic index و Glycemic load چگونه است ؟

پرسش و پاسخدسته بندی: سوالات تغذیهتقسیم بندی مواد مختلف غذایی برحسب Glycemic index و Glycemic load چگونه است ؟
دکتر افشین عشقی عضو سایت asked 6 سال ago

معنی راحتتر این سوال این است که :

غذاهای مختلف با چه سرعتی روی قند خون ما تاثیر میگذارند ؟

یادمان نرود سرعت بالا رفتن قند خون و مقدار یالا رفتن قند خون هر دو برای کنترل دیابت ما مهم و تاثیر کذارند ولی برای لذت بردن از موادغذایی مختلف و میوه ها باید به تقیم بندی هایی مثل مورد زیر اشراف داشته باشیم :

مواد غذایی با اندکس گلیسمی (شیرینی) پایین یا بصورت عددی کمتر یا مساوی با 55:

باقلا با پوست،سیب زمینی سرخ شده،عدسی،انجیر خشک

 

مواد غذایی با اندکس گلیسمی (شیرینی) متوسط یا بصورت عددی بین 56 تا 69:

برگه زردآلو،برنج پخته شده بصورت آبکش،نان لواش سنتی

 

مواد غذایی با اندکس گلیسمی (شیرینی) بالا یا بصورت عددی بیشتر یا مساوی با 70:

عسل ، نان باگت ، نان لواش متری و ……