قند و شکر نمیخورم ولی به جای آن از مواد طبیعی مثل توت استفاده میکنم. قندم هنوز بالاست.

پرسش و پاسخدسته بندی: سوالات دیابتقند و شکر نمیخورم ولی به جای آن از مواد طبیعی مثل توت استفاده میکنم. قندم هنوز بالاست.
دکتر افشین عشقی عضو سایت asked 2 سال ago

 قند و شکر موجود در بازار هم از مواد طبیعی مثل نیشکر و چغندر قند تهیه میشوند .

پس غیرطبیعی یا به قولی مصنوعی نیستند

اشتباهی که معمولا رخ میدهد اینست:

 

اگر شما بعنوان یک فرد دیابتی برای چایی خوردن قند بخورید ، یک قند کوچک یا نصف قند میخورید (البته امیدوارم که اینطور باشد !!!) ولی وقتی که توت خشک یا کشمش یا انجیر و… را بعنوان شیرین کردن چای تلخ میخورید ، تعداد بیشتری میخورید.

 

هر گرم قند تقریبا ۴ کیلوکالری انرژی دارد و هر گرم توت خشک بر مبنای منابع اطلاعاتی مختلف ۳٫۶ کیلوکالری .

 

پس میبینید که تفاوت چندانی با هم ندارند و چون توت خشک در لحظه اول به شیرینی قند نیست

  یا

شما فکر میکنید که طبیعی است به تعداد و مقدار بیشتری میخورید

و

کنترل دیابت شما مختل میشود.