مرغ سرخ کرده قند را بالا میبرد؟

پرسش و پاسخدسته بندی: سوالات تغذیهمرغ سرخ کرده قند را بالا میبرد؟
دکتر افشین عشقی عضو سایت asked 5 سال ago

سرخ کردن هر چیزی ، بدلیل بالا بردن کالری غذا میتواند منجر به چاق تر شدن فرد شود.

در دیابت نوع دو این چاقی خودش زمینه ساز عدم کنترل قند در آینده نزدیک میشود و نه در لحظه. چون مرغ یا گوشت فقط حاوی پروتئین هستند و نه کربوهیدرات که بتوانند قند را بالا ببرند.

این مسئله در دیابت نوع یک بیشتر صدق میکند که اگر شخص مرغ سرخ کرده یا کبابی و…. بخورد بدون نان و برنج یا سیب زمینی بعنوان منبع کربوهیدرات ، قندش بالا نمیرود.

 

گرچه تمام مواد غذایی دیگر  اصطلاحا درشت مغذی یعنی پروتئین و چربی بعد از هضم میتوانند به مصرف ساخت قند یا گلوگز برسند اما باعث بالا رفتن قند در چند ساعت بعد از خوردن آنها نمیشوند.

 

اما سرخ کردن غذا جزو عادات ناپسند و رایج غذایی ما ایرانیان است که سلامت را تهدید میکند ، خصوصا بیمار دیابتی که از اختلالات چربی نیز متضرر میشود.