نانهایی که فیبر بیشتری در فرایند تهیه آنها استفاده شده است بهترین نان برای مصرف دیابتی ها هستند.
مثلا نان سنگک بطور معمول از فیبر بیشتری برخوردار است و به همین دلیل تاحدودی تیره تر است.
نان تافتون و بربری هم انتخاب هاب خوبی برای مصرف هستند ولی مقدار مصرف را برحسب شرایط دیابت خودتان و برحسب تعداد وعده های غذایی روزانه با مشورت پزشکتان و مشاور تغذیه ، تعیین کنید.
نان لواش ، نان باگت و نان توست اصلا انتخاب خوبی برای دیابتی ها نیستند ، چونکه در تهیه این نانها از آرد بدون سبوس استفاده میشود و سریعا هضم شده و قند خون را سریع بالا میبرند.
نان سوخاری هم با توجه به اینکه در فرآیند تولید آن ، مختصری شکر استفاده میکنند ، انتخاب بدتری میتواند باشد.
در تهیه نانهای سبوس دار مثل نان جو ، فقط توجه به تیره گی نان مهم نیست چونکه امکان استفاده از عصاره مالت در این نان جهت ایجاد رنگ تیره وجود دارد.(خصوصا نانهای جوی صنعتی)